Gijs Peut blijft vrij na hoger beroep

arnhem-20130306-00475ARNHEM –  Het gerechtshof legt de 51-jarige Gijs een gevangenisstraf van 4 maanden op. Dat is ook de straf die Gijs van de rechtbank kreeg vanwege allerlei geweldsdelicten. Gijs zat zijn straf al in voorarrest uit en hij mocht in oktober naar huis.

28

Dat was al zijn 28ste veroordeling. Het openbaar ministerie heeft het daarom aan alle kanten gehad met deze verdachte wiens bijnaam Gijs Peut is. De officier van justitie die 15 maanden cel had geëist, ging in hoger beroep om Gijs weer terug te krijgen in de gevangenis. Het hof voelt daar niets voor.

vechten en drinken

Hopelijk grijpt Gijs vandaag niet naar de champagne om het te vieren. Want volgens de reclassering bestaat zijn leven vooral uit drinken en vechten. En dan is veroordeling nummer 29 heel dichtbij. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

23 oktober Gijs Peut is weer los

9 oktober 2012 De 28ste veroordeling van vriendelijke Gijs komt eraan

13 september 2007 2 jaar voor een potje rommelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.