Fietspadmoord Muiden nog 2 verdachten aangehouden

Rowena-van-de-Walle-24-doodgeschoten-150x150 (1)LELYSTAD – De rechter commissaris houdt 24-jarige man uit Amsterdam 2 weken binnen. De Amsterdammer wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 24-jarige Rowena van der Walle in Muiden.

fietspad

De vrouw werd op 3 februari dood gevonden op een fietspad in Muiden. Ze was doodgeschoten. In februari sloot de raadkamer al een 23-jarige Amsterdammer op. De politie hield dinsdag een derde verdachte aan, een 21-jarige Amsterdammer.Het onderzoek is nog in volle gang. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

21 februari 2013 Fietspadmoord Muiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.