Fietspadmoord 3 verdachten vast

rowena-van-de-walle-24-doodgeschoten-150x150-1_thumbLELYSTAD –  De raadkamer van de rechtbank houdt een 24-jarige en een 21-jarige Amsterdammer 3 maanden binnen. Deze 2 mannen worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van Rowena van der Walle. Een 23-jarige Amsterdammer zit al langer in de cel op dezelfde verdenking.

Rowena van der Walle

De 24-jarige vrouw werd in februari dood gevonden op een fietspad in Muiden. Ze was neergeschoten. Het openbaar ministerie wil helemaal niets vertellen over deze zaak. Op 23 mei is de eerste openbare zitting in de rechtbank. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

25 april 2013 Fietspadmoord Muiden nog 2 verdachten aangehouden

21 februari 2013 Fietspadmoord Muiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.