Kidsvak hooligans AD0 in bewaring

ado_profileDEN HAAG – De rechter commissaris houdt 5 supporters van ADO Den Haag  2 weken binnen. De supporters hebben op 5 mei tijdens de wedstrijd ADO Feyenoord lopen rellen in het kindervak van het ADO-stadion

ADO.

ADO won met 2-0 van Feyenoord. Maar veel jonge supporters herinneren zich vooral de hooligans die het kidsvak binnenstormden omdat ze dachten dat daar Feyenoord supporters rond liepen.

De politie hield dinsdag 9 ADO –supporters aan. Drie supporters kregen van de politie een dagvaarding mee. De rechter commissaris schorste er eentje. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Een gedachte over “Kidsvak hooligans AD0 in bewaring”

  1. Waarom zo’n suggestief artikel? Waarom hou je het niet gewoon bij de feiten? De ‘rellen’ begonnen toen een Feyenoord ‘supporter’ door de fouillering de kindertribune op was gestormd en toen hij werd aangehouden sprongen er 20 Feyenoord hooligans voor hem in de bres. Daarop zijn de Feyenoorders van het vak verwijderd door de politie.

    Ik snap dat je graag journalistje wil spelen maar probeer je voortaan eerst eens in te lezen voordat je deze bagger vol met onwaarheden optikt. Het is duidelijk dat je er vrij weinig van begrijpt maar er nu zet je jezelf wel erg voor schut met deze onzin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.