Verliefde chirurg krijgt ook via het hof geen excuses van zijn jeugdvriendinnetje

arnhem-20130306-00475_thumb (2)ARNHEM – Het hoger beroep van de 58-jarige Roeland tegen zijn veroordeling door de strafrechter wegens stalking, is op niets uitgelopen. Het hof legt precies dezelfde straf op als de rechtbank, 4 maanden voorwaardelijk. En Roeland krijgt geen excuses van zijn ex-vriendin. Dat vindt hij nog veel belangrijker.

chirurg

Veel mensen zouden op het eerste gezicht graag met Roeland willen ruilen. Hij is een geslaagd chirurg met een gezin. Toch zeurt hij al 35 jaar om excuses van de vrouw die hem in zijn studententijd zou hebben bedrogen. De vrouw zegt geen sorry. Toen het na 30 jaar een beetje te gek werd met de brieven van Roeland deed ze aangifte.

excuses

Het openbaar ministerie eiste 6 maanden voorwaardelijk en psychiatrisch toezicht. Roeland greep de zitting aan om via de strafrechter excuses af te dwingen. Maar de rechters maakten hem duidelijk dat zij daar niet over gaan. Maar Roeland is duidelijk niet iemand die snel opgeeft. Wie weet wat er nog volgt. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

21 mei 2013 Een gekwetste verliefde chirurg met een dwangstoornis in hoger beroep

23 januari 2013 Een gekwetste verliefde dokter met een dwangstoornis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.