Een beetje moe

Utrecht-20130304-00474UTRECHT – Ik zeg het maar heel eerlijk: uw houding stoort mij. U gaapt de hele tijd u geeft onbeleefde antwoorden. Dat zegt politierechter Alex van Maanen tegen de 29-jarige Rasjid. Ik verwacht wel enig respect. Heeft u soms iets belangrijkers te doen vraagt de rechter. Rasjid antwoordt: ik ben een beetje moe.

 brutaal

Rasjid is inderdaad onverschillig brutaal. Hij heeft meer rechters gezien de afgelopen jaren, Dit keer heeft hij een tablet gestolen uit een auto in een parkeergarage. Er is geen schade aangericht, maar de autoraam was wel open. Een nieuw foefje vermoedt de officier van justitie.

nieuw foefje

De man die zich over de auto buigt en dat nieuwe foefje toepast, is net uit een andere auto gestapt. Die andere auto is is gefilmd toen hij de garage binnenreed. Hij staat op naam van Rasjid. De officier herkent Rasjid op de foto achter het stuur. De officier eist 1 maand cel. Rasjid wil er niets over zeggen. Volgens advocaat Harrold Veen is er te weinig bewijs. De rechter denkt daar anders over. Hij straft conform. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.