Cold case shoarmamoord verdachte binnen

shoarmaUTRECHT – De rechter commissaris houdt een 37-jarige man uit Utrecht 2 weken binnen. Deze man wordt verdacht van de moord op Mouammer Kaplan. Kaplan werd op 9 november 1999 vermoord in de shoarmazaak aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht waar hij aan het werk was.

cold case

In deze zaak zijn ooit 4 verdachten aangehouden maar tot een rechtszaak kwam het nooit. In 2007 zijn oude sporen met nieuwe technieken opnieuw onderzocht. De 37-jarige Utrechter moest een paar maanden geleden DNA afstaan omdat hij werd verdacht van een ander misdrijf. Dat leidde tot een hit in de databank. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.