De advocaat van de echtgenoot van de vermoorde Marokkaanse vrouw is er niet

rb_utrecht_reasonably_small_thumb1 UTRECHT – Uw advocaat is te laat. Hij biedt zijn excuses aan en hij neemt de komende dagen contact met u op. Dat laat advocaat Tjalling van der Goot via de officier van justitie zeggen tegen zijn client Achmed E.

Friesland

Ik begrijp er niets van. Ik heb niets gedaan. Ik zit al een jaar vast, luidt het antwoord van E. waarop de rechter Jan Krol hem onderbreekt. De rechtbank zit op dat moment al een uur te wachten. Van der Goot is gebeld maar zijn kantoor in het verre Friesland is niet naast de deur is en het duurt een lang voordat de griffier hem opgespoord heeft.

agenda

Volgens de officier heeft de advocaat het gewijzigde tijdstip niet veranderd in zijn agenda. De advocaat heeft blijkbaar belangrijker zaken te doen. Dat is vreemd want, gezien de moeite die Van der Goot heeft gedaan om deze klant over te nemen van advocaat Stobbe zou je verwachten dat op tijd komen een kleine moeite is. Misschien was de advocaat weer druk met acquisitie.

honkbalknuppel

Achmed E. wordt ervan beschuldigd dat hij zijn echtgenote heeft vermoord in hun woning  in Hoograven in Utrecht. De vrouw is met een honkbalknuppel doodgeslagen maar E houdt vol dat hij niets heeft gedaan. Samen met zijn advocaat probeert hij de schuld in de richting van de overleden vrouw te schuiven.

bezwaren

De officier meldt dat het onderzoek het NFI nog niet is afgerond. De rapportage van het Pieter Baan Centrum is wel  klaar. Ik zit voor niks, begin E. weer in zijn laatste woord.. U zit vanwege gronden en de ernstige bezwaren, zegt Jan Krol tegen Achmed E. De zaak gaat op 18 september verder met een laatste proforma. In oktober is de inhoudelijke behandeling. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

2 april 2013 Vermoorde Marokkaanse vrouw deed volgens advocaat eerder zelfmoordpoging

13 september 2012 Echtgenoot vermoorde Marokkaanse vrouw 3 maanden voorarrest erbij

31 augustus 2012 Echtgenoot vermoorde vrouw Hoograven 2 weken binnen

Een gedachte over “De advocaat van de echtgenoot van de vermoorde Marokkaanse vrouw is er niet”

  1. hoi
    Interessant dat u er wel over plaats.
    Er is geen enkele mediazender ed die hierover bericht sinds april 2013. De mond gesnoerd wrs? Buurtbewoners zijn iig blij met uw blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.