De rechtbank gaat voorlopig nog niet met Gerard Spong naar de coffeeshop

spong UTRECHT – De rechtbank gaat voorlopig niet in op de uitnodiging van advocaat Gerard Spong om samen 2 coffeeshops te bezoeken. Spong had dit voorgesteld zodat de rechters met eigen ogen kunnen zien zien hoe de bedrijven van zijn cliënt Marianne Kristel dagelijks voorzien worden van een voorraad hennep.

Gerard Spong

Kristel runt 2 coffeeshops in het centrum van Utrecht. Zij werd aangehouden met een te grote hoeveelheid softdrugs. Het openbaar ministerie vervolgt haar voor het vervoeren van hennep. Spong maakte er een principezaak van zoals hij ook in andere steden heeft gedaan.

Hoge Raad

In een van doet de Hoge Raad op 2 juli uitspraak. Na die uitspraak krijgt de officier van justitie 3 weken de tijd om te reageren. Daarna mag Spong aan het werk met het antwoord van de officier. De rechtbank beslist op 20 september over alle verzoeken. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

20 juni 2013 Spong wil met de rechtbank naar de coffeeshop

15 november 2012 De hypocrisie van 1,5 kilo hennep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.