Moord zonder verzoek

Arnhem ARNHEM – De officier van justitie eist 8 jaar en tbs met dwangverpleging tegen  een 48-jarige man uit Lienden.  De verdachte heeft in november op zijn vriendin Coby omgebracht. Volgens de verdachte was dat op haar verzoek.

zelfmoord

De man houdt vol dat het stel samen zelfmoord plegen. Ze sneden hun polsen door maar dat is mislukte. Daarna wurgde hij de vrouw en hij stak zichzelf in de buik. Hij lag lang in het ziekenhuis maar overleefde.

dominant

De officier van justitie gelooft niet in een gezamenlijk plan. Volgens de officier is de verdachte een dominante man die zijn die uit het leven wilde stappen en die zijn plannen heeft doorgedrukt. De uitspraak is op 17 juli. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

16 november 2012 Verdachte van moord Lienden kan zelf naar de raadkamer komen

7 november 2012 Verdachte van moord op vriendin in ziekenhuis voorgeleid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.