Een dominante moordenaar

gelderland ARNHEM – De rechtbank stelt vast dat er geen aanwijzingen zijn dat de vrouw die op 5 november in Lienden door haar vriend werd vermoord, de problemen in haar leven onoverkomelijk vond. De rechtbank veroordeelt de moordenaar, haar 48-jarige vriend, tot 5 jaar gevangenisstraf en tbs met voorwaarden.

gezamenlijk

De rechtbank gelooft wel dat de verdachte die problemen als onoverkomelijk zag. De rechtbank gelooft zelfs nog wel dat de verdachte geloofde dat zijn vriendin ook gezamenlijk uit het leven wilde stappen. Maar de rechtbank ziet daar verder geen bewijs voor. En daarom heeft de verdachte zich niet zoals hij en zijn advocaat hadden bepleit. schuldig gemaakt aan levensbeëindiging op verzoek.

dwangverpleging

De officier had 8 jaar en tbs met dwangverpleging geëist. De rechtbank gaat in op het advies van de deskundigen die voorwaardelijke tbs adviseerden. En daar past maximaal 5 jaar cel bij. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

3 juli 2013 Moord zonder verzoek

16 november 2012 Verdachte van moord Lienden kan zelf naar de raadkamer komen

7 november 2012 Verdachte van moord op vriendin in ziekenhuis voorgeleid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.