Zeister brandmoord 12 jaar en tbs om gespleten persoonlijkheid

ausma ARNHEM – De eerste fase van het hoger beroep verloopt gunstig voor de 31-jarige Aryan R. De advocaat generaal eist 12 jaar en tbs met dwangverpleging. Het openbaar ministerie is ervan overtuigd dat R. op 7 december 2009 in Zeist de 23-jarige Narges Achikzei, een rivaal in de liefde, in brand heeft gestoken. Maar het openbaar ministerie gelooft nu toch dat er meer aan de hand is met deze verdachte van Afghaanse afkomst.

gespleten persoonlijkheid

R. is door de rechtbank tot 18 jaar veroordeeld. Ze is alles vergeten. Zij weigerde in eerste instantie mee te werken aan de persoonlijkheidsonderzoeken.Volgens het Pieter Baan speelde de verdachte toneel. Maar nu heeft advocaat Willem Jan Ausma 3 deskundigen opgeduikeld die een dissociatieve persoonlijkheidsstoornis hebben ontdekt, Er zijn ook 2 deskundigen die geloven helemaal niet in die omstreden gespleten persoonlijkheden theorie.

killer

He openbaar ministerie gelooft eigenlijk ook weinig van die stoornis. De advocaat generaal begon met 23 jaar te eisen. Het openbaar ministerie ziet haar als een berekenende killer. Advocaat Ausma wil een zo kort mogelijke straf zodat de tbs-behandeling snel kan beginnen.  Uitspraak 31 juli. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

27 februari Zeister brandmoord zeer langdurig psychiatrisch onderzoek

23 oktober 2012 Nieuw uitstel hoger beroep brandmoord

‘6 juli 2012 Psychiatrisch onderzoek verdachte brandmoord

20 april 2012 Heeft de verdachte van de brandmoord een gespleten persoonlijkheid

13 april 2012 Brandmoord aangehouden in de tweede ronde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.