Vrouw steekt man dood

sbwu-logo_twitter_bigger_thumb UTRECHT – De rechtbank veroordeelt de 49-jarige Monique van de P. uit Nieuwegein tot 4 jaar gevangenisstraf en tbs met dwangverpleging. De rechtbank acht bewezen dat deze vrouw in een eenheid van Stichting Beschermd Wonen Utrecht (SBWU) een andere bewoner heeft neergestoken.

medebewoner

Van der P. had al eerder ruzie gehad met de 68-jarige medebewoner. Ze ging naar zijn kamer om te klagen over de muziek. De rechtbank ziet geen bewijs dat de vrouw met voorbedachten rade met een mes naar die kamer is gegaan. Volgens Van de P. pakte de medebewoner een mes om haar neer te steken. Zij pakte het mes af en stak de man 3 keer. De officier van justitie had 5 jaar en tbs geëist. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

30 juli 2013 Eis 5 jaar tegen vrouw die man doodstak in beschermd wonen eenheid

23 februari 2013 Voorarrest verlengd van vrouw die medebewoner neerstak

14 februari 2013 Vrouw die stak in beschermde wooneenheid in bewaring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.