Poolse zakkenrollers

rb_utrecht_reasonably_small_thumb1 UTRECHT – Het zijn echt niet altijd Roemenen. De politierechter veroordeelt 2 Polen, een 41-jarige vrouw en en een 20-jarige man, wegens zakkenrollen tot een boete van 750 euro en  4 weken voorwaardelijke gevangenisstraf. De 2 Polen hebben in been supermarkt in Zeist een bejaarde vrouw gerold.

hotel

De roof is op beeld te zien. De man probeert de vrouw af te schermen. De 2 Polen wonen in Duitsland. Ze zaten in een hotel in en ze hadden niets in Nederland te zoeken. De officier van justitie eiste daarom 6 weken cel.

zitting

Rechter Doekes woog in hun voordeel mee dat de 2 Polen speciaal naar Nederland zijn gekomen om de zitting van de rechtbank bij te wonen. Bovendien heeft de vrouw bekend. De 2 Polen hoeven ook niet meer terug te komen want ze deden direct afstand van hun recht op hoger beroep. (andereverhalenuitderechtbank.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.