Ontuchtpleger mag toch dorp in omdat de kans op herhaling 0 is

 

verboden toegang UTRECHT – De voorzieningenrechter legt geen dorpsverbod op tegen een man die in Bunschoten zijn minderjarige neefjes en nichtjes heeft misbruikt.  De inmiddels 32-jarige neef  is door de strafrechter veroordeeld met een contactverbod en een straatverbod.

locatieverbod

De slachtoffers zijn inmiddels tussen 17 en 24 jaar oud. Hun ouders zijn niet tevreden over de voorwaarden die de strafrechter heeft opgelegd. Ze vroegen een compleet dorpsverbod. Advocate Marianne Kubatsch voerde aan dat de slachtoffers zich niet druk zouden hoeven te maken of ze de man opeens tegenkomen.

werk

De verdachte komt volgend jaar vrij en hij heeft werk via zijn ouders in hetzelfde dorp. Hij krijgt ook nog een woning via zijn werk. De voorzieningenrechter stelt vast dat de kans op herhaling nul is en dat de verdachte zich bereid toont om afspraken te maken. De voorzieningenrechter ziet geen reden om de voorwaarden die de strafrechter in het vonnis heeft gesteld, uit te breiden. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

22 augustus 2013 Slachtoffers willen ontuchtpleger niet zien in hun dorp

2 september 2012 Openbaar anoniem vonnis maakt duidelijk hoe zedenzaak in elkaar zit

17 augustus 2012 Grotere rol minderjarige slachtoffer botst met openbaarheid

Een gedachte over “Ontuchtpleger mag toch dorp in omdat de kans op herhaling 0 is”

  1. >>>De voorzieningenrechter legt geen dorpsverbod op tegen een man die in Bunschoten zijn minderjarige neefjes en nichtjes heeft vermoord.
    Vermoord of misbruikt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.