Moord op Marokkaanse echtgenote laatste pro forma

utrecht-20130131-00458_thumb_thumb1 UTRECHT – De rechtbank verlengt de voorlopige hechtenis van de 46-jarige Achmed E.  Dat is vooral juridisch van belang want dat moet na iedere 3 maanden zitten. Deze proforma zitting vindt plaats in alle stilte want zowel E. als zijn advocaat zijn er niet omdat er toch niets te gebeuren stond. En omdat de persrol te laat is verstuurd, is er ook geen journalist te bekennen.

honkbalknuppel

E. wordt ervan verdachte dat hij in zijn woning aan de Schonauwensingel in de Utrechtse wijk Hoograven zijn echtgenote met een konkbalknuppel heeft doodgeslagen. Daarna ontstond er brand. Volgens E. heeft de vrouw het allemaal zelf gedaan. Dat is niet direct een geloofwaardig verhaal. Hij kan een goede advocaat gebruiken.

gedragsdeskundige

De officier van justitie vertelt dat er nog een gesprekje tussen E. en de gedragsdeskundigen moet plaatsvinden. Daarna is iedereen klaar voor de inhoudelijke behandeling. Die inhoudelijke behandeling is op 9 oktober. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

28 juni 2013 De advocaat van de echtgenoot van de vermoorde Marokkaanse vrouw is er niet

2 april 2013 Vermoorde Marokkaanse vrouw deed volgens advocaat eerder zelfmoordpoging

13 september 2012 Echtgenoot vermoorde Marokkaanse vrouw 3 maanden voorarrest erbij

31 augustus 2012 Echtgenoot vermoorde vrouw Hoograven 2 weken binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.