SBS hoeft crimineel (nog) niet te betalen

SBS6 UTRECHT – De veroordeelde crimineel Albert K. verliest zijn kort geding tegen SBS.  Het beslag van SBS op een betaling van 67.000 euro aan K. blijft erop liggen. Dat bepaalt de voorzieningenrechter.

SBS

K. is door Peter R. de Vries in zijn televisieprogramma ontmaskert als de opdrachtgever achter 3 huurmoorden. SBS beloofde de beelden niet meer uit te zenden. SBS zou 15.000 euro per overtreding betalen. Na een flinke serie rechtszaken bepaalde de rechtbank in Amsterdam in april dat SBS onmiddellijk 67.000 euro moest betalen.

derdenrekening

SBS stortte dat geld op de derdenrekening van Rene Halfens de advocaat van K. SBS liet er onmiddellijk weer beslag op leggen. SBS vreest dat niet K. maar een van zijn familieleden recht heeft op het geld.

zelfstandig

SBS heeft gelijk, stelt de voorzieningenrechter. De gemotiveerde stelling van SBS, dat de rechtbank Amsterdam bij haar vonnis is voorbijgegaan aan de stelling van SBS dat K. niet zelfstandig gerechtigd is tot het vorderen van de volledige vergoeding, maakt echter dat niet kan worden uitgesloten dat het gerechtshof Amsterdam in hoger beroep tot een andere beslissing komt dan de rechtbank Amsterdam.  Word vervolgd.(andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

5 september 2013 SBS wil crimineel niet betalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.