Dove vader moord op zoontje einddossier klaar

rb_utrecht_reasonably_small_thumb1 UTRECHT – De rechtbank verlengt de voorlopige hechtenis van de 33-jarige Aaron van der H.. Deze dove vader. zou in februari in in zijn woning zijn 6-jarig stiefzoontje hebben vermoord. Het is weer een saaie zitting want Van der H. en zijn advocaat zijn er niet.

politie

De politie moest de woning in Baarn openbreken omdat de deur van binnen geblokkeerd was. Het jongetje Jonathan van der Horst was dood. De verdachte had bij zichzelf in zijn polsen gesneden. Zijn 3-jarig dochtertje was ongedeerd. Van der H. was met zijn vrouw in een scheiding verwikkeld.

dreigend

De verdachte ontkent. Volgens de officier zijn er sms’je gevonden waarin de verdachte dreigende taal tegen zijn vrouw uit over zijn kinderen. Officier Ester Lodder vertelt ook dat het einddossier klaar is, want het persoonlijkheidsonderzoek naar de verdachte is afgerond. De zaak gaat verder op 23 november met een regiezitting waarop de advocaat onderzoekswensen in kan dienen. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

19 juli Dove vader rapport over doodsoorzaak nog niet klaar

22 mei 2013 Dove vader ondanks doofheid in de cel voor moord op zoontje

21 februari 2013 Dove vader krijgt 3 maanden erbij na dood zoontje.

14 februari 2013 Dove vader 2 weken vast na dood zoontje

2 gedachten over “Dove vader moord op zoontje einddossier klaar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.