Weer 1 maand erbij voor de vriend van de vermoorde Nikki Lawalata

nickylawalata_thumb2LELYSTAD – De rechtbank verlengt het voorarrest van de 32-jarige Hani K. uit Almere met 30 dagen. K. wordt ervan beschuldigd dat hij begin september in Lelystad zijn vriendin, de 27-jarige Nikki Lawalata heeft vermoord.

Nikki Lawalata

De verdachte gaf zijn vriendin op als vermist. De politie vond haar tenslotte in Lelystad. K. veranderde tijdens de vermissing nog van alles aan zijn facebookpagina, die nog steeds in de lucht is. Maar zijn (voormalige) omgeving is het wel gelukt om hun medeleven te deleten. Alle troostende woorden zijn de afgelopen maand van de facebookpagina verdwenen. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

18 september 2013 Een maand erbij voor de vriend van de vermoorde Nikki Lawalata

11 september 2013 Verdachte moord Niki Lawalata 2 weken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.