Bazen illegale Lotto worden niet geplukt

lottoUTRECHT – De 2 mannen die in Utrecht jarenlang een illegale Lotto organiseerden, hoeven geen cent meer af te dragen aan de staat. De 2 mannen zijn veroordeeld tot gevangenisstraffen en de officier wilde ze voor bijna 3 ton plukken.

Lotto

De 2 mannen organiseerden een eigen loterij op de getallen van de echte Lotto. Ze groeiden uit tot geslaagde zakenmannen.

Hun advocaten Starmans en Zilver betoogden echter dat de 2 mannen een deal hebben gesloten met de belastingdienst. Ze betalen 50.000 euro loonbelasting, bijna 250.000 euro Kansspelbelasting. In totaal moeten ze 329.000 euro betalen aan de belastingdienst. Het bedrag van de ontneming kan niet van de belasting worden afgetrokken en daarom trekt de rechtbank de belastingschuld van de ontnemingsvordering af. Het hoger beroep dient op 10 oktober. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

26 juni 2012 Bazen illegale Lotto worden geplukt voor tonnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.