Nare vrouwenhater wiens beroep slecht begint

arnhem-20130306-00475_thumb-1_thumb (1)ARNHEM – De 23-jarige Semat Y. heeft bij het openbaar ministerie geen vrienden gemaakt het afgelopen half jaar. De advocaat generaal neemt de straf over die de rechtbank heeft opgelegd. Het OM eist 36 maanden waarvan 6 voorwaardelijk vanwege allerlei seksueel getinte gewelddadigheden tegen 2 vrouwen met wie Y. een relatie heeft gehad. Het gaat om minder prettige zaken als vrijheidsbeneming en aanranding.

officier

De officier in Utrecht eiste 3 jaar. De rechtbank legde 36 maanden op waarvan 6 voorwaardelijk. Door de straf zo in te delen komt Y. 0,5 jaar later vrij dan de officier bedoelde. Hoger beroep door advocate Hester Seton leek logisch. Maar het OM  heeft slecht nieuws voor de verdachte, want het openbaar ministerie is het nu met de rechtbank eens. Op 15 november is duidelijk of het hof het daar ook mee eens is. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

21 maart 2013 Een nare jongen die dubbel gepakt wordt door de rechtbank

8 maart 2013 Een machtswellusteling die agressief wordt in een auto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.