Eis 14 jaar tegen schutter Rowena van der Walle

rowenavandewalleLELYSTAD – De officier van justitie eist tegen de 24-jarige Jordy W. uit Amsterdam 14 jaar cel wegens de moord op de 24-jarige Rowena van der Walle. Medeverdachte Bilal B. hoort 12 jaar eisen. Hun chauffeur Pouya M. hangt 6 jaar boven het hoofd.

Rowena van der Walle

De 3 Amsterdammers waren op 3 februari in de auto met Rowena op weg naar Muiden.  Jordy W. heet toegegeven dat hij heeft geschoten. Maar hij houdt vol dat het een ongeluk was. Hij wilde de munitie uit zijn wapen halen en toen ging het per ongeluk af.

officier

Hun slachtoffer had 10.000 euro op zak. De verdachten hebben de buit verdeeld.  En volgens de officier van justitie gaat het om een doelbewuste beroving. De officier gelooft best dat de 3 jongens alleen van plan waren om hun slachtoffer te beroven. Maar er is iets gruwelijk mis gegaan. Uitspraak 21 november.  (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

13 september 2013 Rowena van der Walle vermoord om 10.000 euro 

8 mei 2013 Fietspadmoord 3 verdachten vast

25 april 2013 Fietspadmoord Muiden nog 2 verdachten aangehouden

21 februari 2013 Fietspadmoord Muiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.