Tweede verdachte moord op Nikki Lawalata 2 weken binnen

Nicky LawalataLELYSTAD – De rechter commissaris houdt  een 39.jarige vrouw uit Almere 2 weken binnen. De vrouw is dinsdag aangehouden als tweede verdachte. van de moord op  de 27-jarige Nikki Lawalata

Nikki Lawalata

De 32-jarige vriend van het slachtoffer zat al vast. Deze Hani K.  gaf zijn vriendin als vermist op. In de tussentijd veranderde hij van alles aan zijn facebookpagina die inmiddels niet meer in de lucht is. De foto´s die op de facebookpagina stonden, zijn nog wel terug te vinden. Het lichaam van Lawalata werd begin september in Lelystad gevonden.

Opsporing Verzocht

Na een uitzending van  Opsporing Verzocht hield de politie de 39-jarige vrouw aan. Hani K. zelf moet op 20 november bij de raadkamer verschijnen. Eind december is de eerste zitting in deze zaak. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

 

lees ook

17 december 2013 Vrijlating vrouwelijke verdachte moord Nikki Lawalata is volgens advocaat rechtvaardig besluit en geen blunder

27 november 2013 Vrouwelijke verdachte moord Nikki Lawalata 3 maanden nog in alle beperkingen

16 oktober 2013 Weer 1 maand erbij voor de vriend van de vermoorde Nikki Lawalata

18 september 2013 Een maand erbij voor de vriend van de vermoorde Nikki Lawalata

11 september 2013 Verdachte moord Niki Lawalata 2 weken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.