Dennis mag in Utrecht blijven

gemeente-utrecht_thumbUTRECHT –  Een uitspraak van de vreemdelingenrechter in de zaak van de moeder van 8-jarige Dennis tegen de staatssecretaris, is niet meer nodig. De staatssecretaris heeft aan de wethouder van de gemeente Utrecht laten weten dat Dennis de beslissing of hij misschien toch nog in aanmerking komt voor het kinderpardon in Utrecht mag afwachten.

Amersfoort

Dennis woont met zijn uitgeprocedeerde moeder in het asielzoekerscentrum in  Utrecht. Hij moet het land uit en daarom moest hij naar een uitzetcentrum in Amersfoort. De vertegenwoordiger van de staatssecretaris gaf op de zitting al aan dat Dennis ook in Utrecht zou kunnen blijven als er maar een vast adres was. De staatssecretaris wil de moeder van Dennis kunnen controleren.

rechter

Maandag op de zitting bleek dat er alleen nog een adres ontbrak. Rechter Praamstra stuurde de advocaat van Dennis’ moeder naar huis met de opdracht om er samen uit te komen. Dat is gelukt. De beslissing over het kinderpardon valt in maart 2014.  (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

2 december 2013 Dennis moet een vast adres in Utrecht hebben

28 november 2013 Dennis hoeft nog niet naar Amersfoort

25 november 2013 De moeder van Dennis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.