Pizzabende aan het werk gezet

 

pizzakoerierUTRECHT – De rechtbank veroordeelt 7 mannen die er een gewoonte van maakten om pizzakoeriers te overvallen tot werkstraffen tot 240 uur en grotendeels voorwaardelijke gevangenisstraffen. De straffen waren zo ongeveer zoal de3 eis. .

pizzakoerier

Je doet gewoon je werk en dan word je onder bedreiging van een mes gedwongen je geld af te staan".Zo schetste de officier de angst die dit soort overvallen teweeg brengt bij mensen die dit meemaken. Begin 2012 overkwam het een aantal pizzakoeriers in Houten en Nieuwegein.

idioot

De overvallers werden opgepakt doordat ze vrolijk hun telefoon gebruikten. Op de zitting bekenden zij de feiten en noemden zij het "een domme" of ‘idiote actie". Ook bleek dat de jongens problemen hebben als drugsgebruik en ADHD. Daarom staan alle verdachten de komende jaren onder toezicht van de reclassering. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.