Een levenslang slachtoffer belandt als verdachte in een ellenlange rechtszaak

ImageUTRECHT  De politierechter houdt de zaak tegen de 47-jarige Robert van de L. opnieuw aan. Het openbaar ministerie heeft niet op tijd de stukken aan kunnen leveren waarom de advocaat 7 maanden geleden heeft verzocht.

Sonja

De carrière van deze verdachte als beroepsslachtoffer begon al in 1987 met een optreden in het televisieprogramma Sonja. Hij strijd nu via sociale media tegen kindermisbruik. Ondertussen ging hij zelf de fout in. Toen de politie in Baarn hem wilde fouilleren, schold hij de agenten uit voor kankerlijers.

agenten

Het openbaar ministerie heeft al in april het verzoek van de politierechter gekregen om uit te zoeken waarom de agenten Van de L. wilden fouilleren. Maar dat schijnt een erg moeilijke klus te zijn.  (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

29 april 2013 Een leven lang slachtoffer van ontucht en nu als verdachte in de rechtbank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.