Zelfverdediging op de snelweg

300px-NL-A2.svgUTRECHT – De rechter commissaris laat een 28-jarige vrouw uit Utrecht vrij. De vrouw was door de officier van justitie voorgeleid omdat ze op Nieuwjaarsdag haar 26-jarige echtgenoot heeft neergestoken.

auto

Het slachtoffer werd in de vroege ochtend van gevonden in zijn auto langs de A2 bij Vinkeveen.  De man was in zijn nek gestoken en hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw ging in verzekering.

voorgeleiding

De officier wil haar 2 weken binnen houden op verdenking van poging tot doodslag. De rechter commissaris stelt vast dat de vrouw zich heeft moeten verdedigen toen ze door haar echtgenoot werd aangevallen.  De rechter commissaris benadrukt dat de vrouw zelf 112 heeft gebeld en dat haar verklaringen sindsdien geloofwaardig zijn. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.