criminele jeugdgroep Culemborg

kaart-arr-GelderlandARNHEM – De komende 2 weken staan 6 jonge Culemborgers terecht die samen een criminele  jeugdbende zouden vormen. De bende die vooral opereerde in en vanuit de Culemborgse wijk Terweijde  is volgens het Openbaar Ministerie verantwoordelijke voor honderden inbraken in Culemborg en omgeving.

Gelderland

De officier  van het parket Oost Nederland beschuldigt deze jeugdleden van deelname aan een misdadige organisatie, diefstal in vereniging, opzetheling, witwassen en nog veel meer moois.  Drie verdachten zijn minderjarig. Hun zaken zijn achter gesloten deuren.  Vrijdag 17 januari is de laatste zittingsdag. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

6 september 2013 Tientjesleden

27 juni 2013 Jeugdbende Culemborg 90 dagen

13 juni 2013 Criminele jeugdgroep Culemborg vast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.