Jeugdbende culemborg morgen eisen

arnhem-20130306-00475_thumb-1_thumb-11ARNHEM – In Arnhem kruipen de rechters door een dossier van 8000 pagina’s over een  Culemborgse jeugdbende.  Vandaag waren de 3 meerderjarige verdachten aan de beurt.

Terweijde

Deze net meerderjarige Marokkanen uit  de ooit zo vreedzame wijk Terweijde in Culemborg zijn volgens de officier van justitie de kern van de groep. Deze criminele jeugdbende heeft volgens de  de officier honderden inbraken in en rond deze wijk Terweijde op zijn geweten.

minderjarig

Eerder deze week zijn de zaken tegen 3 minderjarige verdachten achter gesloten deuren behandeld.  De officier van justitie gaat morgen  eisen uitspreken in 6 zaken. Laatste woord in alle zaken is op 17 januari. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

6 januari 2014 Criminele Jeugdgroep Culemborg

6 september 2013 Tientjesleden

27 juni 2013 Jeugdbende Culemborg 90 dagen

13 juni 2013 Criminele jeugdgroep Culemborg vast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.