1 miljoen euro

marihuanabg__1__reasonably_small1ARNHEM – Het gerechtshof houdt de zaak tegen de 43-jarige Charles P.  uit Amersfoort voor onbepaalde tijd aan. In deze megazaak speelt tijd geen enkele rol. Het is al bijna 7 jaar geleden dat de eerste aanhoudingen in deze werden verricht.

growshophouder

P. liep in 2007 geleden met een zakenpartner, een Amersfoortse growshophouder, tegen de lamp. De twee bezaten veel huizen en hadden geen witte inkomsten. Ze verdienden hun geld in hennephandel. Zo oordeelde de rechtbank 3 jaar later.

Holleeder

De hasjhandel bleek een criminele organisatie te zijn waar veel familieleden bij waren betrokken. De zaak baarde veel opzien zeker omdat er een filiaaldirecteur  van de SNS bank alle verdiensten vrolijk witwaste. Die bankdirecteur sprak over P. als de Amersfoortse Holleeder.

officier

Na de vrijlating van alle verdachten uit voorarrest verdween de zaak in een diepe la van een Utrechtse officier. Na 2, 5 jaar werden de 3 hoofdverdachten veroordeeld. P. kreeg 2,5 jaar. Ongeveer 10 medeverdachten kregen hoge geldboetes waartegen zij ook allemaal in hoger beroep zijn gegaan.

pluk ze

P. en zijn zakenpartner werden ook forse geplukt.  De rechtbank bepaalde dat P. 1 miljoen euro moet betalen.  De zakenpartner schikte voor een veel lager bedrag. P. ging zowel tegen de gevangenisstraf als de ontnemingsvordering in hoger beroep. De zaken tegen alle andere verdachten worden de komende dagen wel afgerond. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Een gedachte over “1 miljoen euro”

 1. ik ben voornamelijk zelfgebruiker van Wiet
  En Hasj rook het regelmatig ik zou vroeger
  de wiet en Hasj in gaan maar moest toen begeleid gaan wonen en ging de kliniek in
  Nu lijd ik een teruggetrokken leven kijk wiet
  en Hasj is legaal er staan kleine boete.s en straffen op en de inkomsten zijn enorm

  http://www.dannyvanstrien.jimdo.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.