Geen ondubbelzinnige sepot toezegging

zwarte-golf_thumbUTRECHT – Deze mededeling van een woordvoerster van de politie is geen ondubbelzinnige toezegging van een verantwoordelijk orgaan. Zo wijst  de rechtbank  het betoog van  advocate Janneke Steenbrink af dat het openbaar ministerie in deze zaak tegen de 19-jarige Fennen niet ontvankelijk moet zijn omdat de zaak geseponeerd zou worden.

sepotmelding

Volgens de rechtbank heeft de 19-jarige Fennen met zijn zwarte Volkswagen een zeer ernstig verkeersongeval veroorzaakt. En een sepotmelding middels in een radio interview ligt dan niet in de rede volgens de rechtbank. De rechtbank oordeelde 2 jaar gelden ook al zo over. Toen legde de rechtbank ook 60 uur werkstraf. Nu legt de rechtbank een voorwaardelijke rijontzegging op. Dat was 2 jaar geleden anders.

onbevoegd

Toen ging advocate Steenbrink in hoger beroep tegen 8 maanden niet rijden. En toen verklaarde het hof de rechtbank onbevoegd. De zaak moest over.  Waardoor het inmiddels 18-jarige meisje opnieuw de afschuwelijke rechtszaak tegen Fennen moest bijwonen. En Fennen vertelde dat hij inmiddels zijn rijbewijs nodig heeft voor zijn werk. De rechtbank weegt dat mee. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

10 januari 2014 Een naar ongeluk en wat er allemaal mis kan gaan bij het verplaatsen van een rechtszaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.