Dennis mag in Nederland blijven

fred teeven208UTRECHT – In de rechtbank dient voorlopig de laatste zaak over het verblijf van de 8-jarige Dennis in Nederland. Een vertegenwoordiger van staatssecretaris Fred Teeven heeft goed nieuws. De staatssecretaris heeft besloten dat Dennis in Nederland mag blijven wegens bijzondere persoonlijke omstandigheden.

Fred Teeven

Dat is vooral goed nieuws voor de klasgenootjes van Dennis die hun uiterste best hebben gedaan om hun voetbalvriendje in Nederland te houden.  Zij leren dat je iets kunt bereiken als je je met zijn allen ergens voor inspant.

Het is ook goed nieuws voor staatssecretaris Teeven.  Zijn goed ontwikkelde politieke onderbuikradar  zal hem geadviseerd hebben.

Het is goed nieuws voor Dennis die in Nederland naar school kan. Zijn moeder kan hem leren dat je in Nederland altijd je zin krijgt als je maar lang genoeg rechterlijke uitspraken blijft negeren.

vertrokken

Is het ook goed nieuws voor de ouders van de duizenden andere Dennisjes die zich wel aan de wet hebben gehouden.  Die we wekelijks in onze rechtbank zagen lopen. Maar die genadeloos de toegang tot het  Nederlandse uitkeringsstelsel is ontzegd. En die keurig zijn  vertrokken toen ze dat werd gevraagd. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

3 december 2013 Dennis mag in Utrecht blijven

2 december 2013 Dennis moet een vast adres in Utrecht hebben

28 november 2013 Dennis hoeft nog niet naar Amersfoort

25 november 2013 De moeder van Dennis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.