Een sekte waar je moeilijk los van komt

lelystad_thumb1LELYSTAD – De raadkamer houdt een 26-jarige man uit Hoeven 3 maanden binnen op verdenking van poging tot moord. De verdachte, een lid van de orde der Transformanten, zou een 43-jarige man uit Laren hebben neergestoken.

sekte

Het slachtoffer is een voormalig lid van de sekte. Hij werd bij zijn woning aan in Laren aangevallen. Hij herkende zijn aanvaller als een lid van de Transformanten. Zijn ex vrouw hoort bij de sekte.

Rotterdam

Twee leden van de sekte werden in 2 jaar geleden door de rechtbank in Rotterdam vrijgesproken van een moordaanslag op een voormalig lid in 2008. In deze zaak is het OM in hoger beroep gegaan. Dat beroep dient in maart. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.