Demmink Complotdenkersfeestje DAG 3 een koude douche voor de complotdenkers

Joris DemminkUTRECHT – Op de derde dag van de zaak van de Roestige Spijker tegen Joris Demmink steelt een vrouw de show.  Rijksambtenaar Anna is een rustig vrouw van 60 jaar oud die Joris Demmink, die ze niet eens kent. een bijzonder prettig dagje bezorgt.

Joris Demmink

Anna is een steunpilaar van deze samenleving. Een vrouw die 30 jaar geleden is begonnen aan bij het ministerie van justitie en er nog steeds werkt. Zij  is de vrouw die  tijdens een dienstreis naar Engeland aan 2 gevangenisdirecteuren zou hebben verteld dat zij  Thaise jongens moest regelen voor Joris Demmink. Tijdens de zitting noemt ze het idee dat zij dit gezegd zou hebben debiel.

persoonlijk

Ze onkent. Eigenlijk is het feestje vandaag na 1`,5 uur voorbij.  Strafmedewerkster Anna ontkent dat ze ooit  met of voor Demmink heeft gewerkt. Ze was zeker niet zijn persoonlijke assistente zoals sommige websites schreven. Ze kende hem niet persoonlijk. Ze kende hem zoals iedereen de baas kent in een groot bedrijf.

complottheorie

De advocaat van de Roestige Spijker zaagt haar een beetje door. Maar ze wijkt niet. Ze zegt alleen dat ze boze opzet vermoedt en dat ze zeker weet waarom de 2 gevangenisdirecteuren en de secretaris van de stichting de Roestige Spijker zo hard bezig zijn tegen Demmink. Deze 3 mannen zijn er tegen hun zin bij justitie uitgewerkt en daarom spannen ze nu samen tegen Joris Demmink. Ook een beetje een eigen complottheorie.

aangifte

Ze voegt er nog aan toe dat ze aangifte heeft gedaan wegens smaad en laster omdat zij in die verklaringen wordt beschuldigd van medeplichtigheid aan een zedenmisdrijf. De verhoren gaan vrijdag 14 maart verder dan komen de 2 gevangenisdirecteuren aan het woord.  (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

5 maart 2014 Demmink complotdenkersfeestje een onverwacht spektakel

4 maart 2014 Demmink complotdenkersfeest6je DAG1 weinig wol

19 februari 2014 Demmink complotdenkersfeestje gaat verder in maart

3 februari 2014 Voor alle complotdenkers landelijk parket begint onderzoek naar Demmink

17 december 2013 Zaak Demmink 8 getuigen en geen bewijs dat Demmink in Turkije is geweest

13 november 2013  December wordt een feestmaand voor de complotdenkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.