Voorgeleiding vrouwelijke verdachte moord Ton Kuijf en eerste raadkamer

ton kuijfARNHEM – De rechter commissaris houdt de  28-jarige Janet S. uit Kampen 2 weken binnen. De vrouw word verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 58-jarige Ton Kuijf uit Amersfoort.

Ton Kuijf

Kuijf een doodnormale ondernemer uit Amersfoort werd op op 13 maart gevonden in een uitgebrande bungalow in Ermelo. Hij was daar beland na een zakelijk diner in Kerk Avezaath. Zijn  nieuwe dure Audi  werd een paar dagen later teruggevonden in Antwerpen.

2003

De politie pakte S. vrijwel direct op. Volgens de website misdaadjournalist heeft Janet S.  in 2003 in Den Haag een man doodgestoken die ze uit een shoarmatent had meegelokt.  De vrouw is op 25 maart bij de raadkamer geweest en voor 1 maand gevangen gezet. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.