Loodsmoord nieuw onderzoek

Rechtbank_Maastricht_Gebouw_2_400x400MAASTRICHT- De rechtbank heropent het onderzoek in de zaak tegen de 27-jarige Alberto C. uit Wijk bij Duurstede. Volgens het Openbaar Ministerie heeft C. in een loods in Maastricht de 25-jarige Guido Kosterman vermoord.

inhoudelijk

De zaak werd op 7 februari inhoudelijk behandeld. Het slachtoffer zou een verklikker zijn geweest. De verdachte was een vriend die ook is verraden. Het slachtoffer is urenlang doodgemarteld in een loods in Maastricht en daarna in brand gestoken.

scenario

Volgens de verdachte klopt dat verhaal niet. Hij zegt dat de Criminele Inlichtingendienst weet wie de moord heeft gepleegd. De rechtbank geeft het openbaar ministerie nu opdracht om het alternatieve scenario  te onderzoeken. Daarnaast heeft de rechtbank het OM verzocht nog een aantal onderzoeksvragen te beantwoorden. De zaak gaat verder op 19 september.  (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.