Demmink complotdenkersfeestje DAG 6 een bijzonder oprechte getuige

Joris DemminkUTRECHT – Getuige Bart Molenkamp heeft zijn carrière bij justitie in het gevangeniswezen gesleten. Hij werd van directeur van 1 koepelgevangenis in  Breda directeur van alle gevangenissen in het Zuiden. Hij is niet met ruzie weggegaan zoals een vorige getuige suggereerde.

Joris Demmink

Om dat te bewijzen heeft Molenkamp zelfs het verslag van zijn laatste functioneringsgesprek meegenomen naar dit voorlopig getuigenverhoor.  Oud gevangenisdirecteur Molenkamp heeft na zijn pensionering zelfs nog 2 maanden doorgewerkt, zo vertelt hij aan rechter commissaris Gehlen.

oprecht

Molenkamp is de eerste getuige die zich overduidelijk oprecht zorgen maakt. Hij lijkt een rechtgeaard burger  die verder geen belangen heeft bij het neerhalen van Demmink.  Het stoort hem dat iemand zoals Demmink, die overduidelijk een geschonden blazoen had, de hoogste baas van het ministerie van justitie kon worden.

medewerkster

Terwijl iedereen wist dat er iets aan de hand was, vertelt Molenkamp. Hij noemt Demmink een actieve pedofiel.  Gevangenisdirecteur Molenkamp wist dat er iets aan de hand was, want hij had dat gehoord van een medewerkster van Joris Demmink. Deze medewerkster vertelde tijdens een dienstreis van gevangenisdirecteuren naar Engeland dat zij jongens moest regelen voor Demmink.

dienstreis

Molenkamp geloofde dat verhaal. Dat ging rond in zijn kringen. Hij kan zich herinneren dat het is gezegd door Anneke Storm. Hij kan het gesprek niet visualiseren maar hij weet andere zaken van die dienstreis nog heel precies.  Hij dacht dat de vrouw  secretaresse van Demmink was.

Deze getuige lijkt bijzonder oprecht en eerlijk. Maar feit blijft dat Anneke Storm die ontkent dat zij dit heeft gezegd, ook nog eens mijlenver van Demmink afstond. Dat lijkt een grote hindernis voor de Stichting de Roestige Spijker.

reservedagen

Advocaat Matthijs Kaaks lijkt nog niet genoeg krijgen van deze verhoren.  Hij mag vrijdag een lijstje inleveren met gewenste getuigen. Advocaat Harro Knijf mag daarop reageren. De rc beslist eind van de week. Als er nog meer verhoren komen dan zijn die op 11 en 15 april, de oorspronkelijke reservedagen.  (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

24 maart 2014 Demmink complotdenkersfeestje DAG 5 meer van hetzelfde

14 maart 2014 Demmink complotdenkersfeestje DAG 4 Iemand liegt

10 maart 2014 Demmink complotdenkersfeestje DAG 3 Een koude douche voor de complotdenkers

5 maart 2014 Demmink complotdenkersfeestje een onverwacht spektakel

4 maart 2014 Demmink complotdenkersfeest6je DAG1 weinig wol

19 februari 2014 Demmink complotdenkersfeestje gaat verder in maart

3 februari 2014 Voor alle complotdenkers landelijk parket begint onderzoek naar Demmink

17 december 2013 Zaak Demmink 8 getuigen en geen bewijs dat Demmink in Turkije is geweest

13 november 2013  December wordt een feestmaand voor de complotdenkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.