Een brute beroving deel 3

parketARNHEM – De advocaat generaal eist tegen de inmiddels 20-jarige Emre C. 1,5 jaar gevangenisstraf waarvan 0,5 jaar voorwaardelijk.  C. is anderhalf jaar geleden  door de rechtbank in Utrecht vrijgesproken van een een brute beroving in een park.

advocaat generaal

In een park in Amersfoort werd op 5 oktober 2011 een vrouw door 3 jongens van haar fiets getrokken in in de struiken gesleept.  De jongens pikten geld en juwelen.

Er werd een DNA spoor gevonden van de minderjarige C. en een medeverdachte. Volgens C. had hij de medeverdachte een hand gegeven. Het OM zag genoeg bewijs. De officier eiste wel een werkstraf zodat C. verder kon in de maatschappij.

gevangenneming

De rechtbank sprak C. vrij zodat hij helemaal los kon in de maatschappij. Het OM ging in hoger beroep. Nu vraagt het OM de gevangenneming van deze verdachte.  Uitspraak 14 april. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

27 juni 2013 Brute beroving 1 vrijspraak na handen schudden en 1 hogere straf

13 juni 2013 Een brute beroving

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.