Een juwelier die niet terugschoot uitspraak

juwelen.jpgUTRECHT – De rechtbank veroordeelt Bilal S. en Nouredinne A.  2  tot 7 jaar gevangenisstraf. Deze 2 kansloze kopstukken  hebben in het altijd gezellige Kanaleneiland een juwelier overvallen.

alarmpistool

De jonge twintigers namen onder dreiging van een vuurwapen en een alarmpistool een grote hoeveelheid sieraden en juwelen mee. Bij de overval werd de juwelier met pepperspray in zijn ogen gespoten. De overvallers bedreigden tijdens hun vlucht een toegesnelde bewaker met een vuurwapen en schoten een toevallige voorbijganger in zijn been.

juwelier

De 2 verdachten hadden geluk dat de juwelier niet terugschoot. Daarom mogen ze nu 7 jaar mogen uitzitten. De officier had 9 jaar geëist. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

1 april 2014 Over een juwelier die niet terugschoot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.