Werkstraf voor te zwaar vuurwerk

thunderking2_thumbLELYSTAD – De rechtbank veroordeelt de 24-jarige Ramazan A. uit Hilversum tot 240 uur werkstraf.  Volgens de rechtbank heeft A. zich in de nieuwjaarsnacht schuldig gemaakt aan 9-voudige poging tot zware mishandeling. A. moet al zijn slachtoffers 500 euro betalen als voorschot.

illegaal vuurwerk

A. gooide een bom van illegaal vuurwerk naar personeelseden van de horecagelegenheid de Vorstin, die na middernacht naar het vuurwerk stonden te kijken. Sommige slachtoffers hebben nog steeds last van de klap. De officier van justitie eiste 1,5 jaar cel waarvan een 0,5 jaar voorwaardelijk.

geweld

De rechtbank vindt een gevangenisstraf eigenlijk wel op zijn plaats. Omdat A in de tussentijd werk heeft gevonden en zich recent niet meer aan geweld heeft schuldig gemaakt, laat de rechtbank het op verzoek van de advocaat bij een maximale werkstraf werkstraf. (anderevrerhalenuitderechtbank.nl)

16 januari 2014 Te zwaar vuurwerk knaller weer naar huis

13 januari 2014 Voorgeleding  vuurwerkoverlast met gehoorschade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.