Hoger Beroep Evert K.

arnhemARNHEM – Het gerechtshof houdt een regiezitting in de zaak tegen de gevallen vastgoedman Evert K. De 56-jarige K die volgens de persrol tegenwoordig in Dubai woont, kreeg van de rechtbank 1,5 jaar cel wegens belastingfraude en valsheid.

Jan de Bouvrie

De rechtbank stelde verbaasd vast dat de schatrijke  K.  vervalste factuurtjes onder meer van Jan des Bouvrie ten onrechte van ede belasting aftrok.

De Bouvrie die ook even vastzat,  schikte de zaak. K. en zijn boekhouder kregen gevangenisstraf. Ze gingen in hoger beroep omdat ze die straf te hoog vonden. De verdediging richt haar pijlen vooral op eventuele vormfouten. Het hof beslist op 20 mei over de verzoeken van de verdediging. (andereverhalenuitderechtbank.nl(

lees ook

4 april 2012 Anderhalf jaar cel voor Evert die het aan niets ontbrak

 20 maart 2012 Anderhalf jaar geeist tegen Evert K.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.