Eis In hoger beroep 15 maanden tegen imam

ZwolleAanzicht_Wiechelinkstraat210 (1)ZWOLLE – De advocaat generaal eist 15 maanden gevangenisstraf waarvan 3 voorwaardelijk tegen een 38-jarige  voormalig imam uit Hilversum,  wegens ontucht met een patiënte.

hyperventilatie

De geestelijke  was in Soest te hulp geroepen bij de vrouw die last had van hyperventilatie. De klachten kwamen voort uit een onverwerkt verleden. De iman kwam voor een persoonlijk gesprek maar hij belandde bij de vrouw in bed.

klik

Ze hebben seks.  Want volgens de iman hadden de twee een klik. Volgens de rechtbank heeft de verdachte misbruik gemaakt van zijn positie als hulpverlener. Hij kreeg  van de rechtbank 1 jaar cel na een eis van 1,5 jaar.  De imam ging in hoger beroep. Uitspraak 21 mei.  (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.