Eis 1 jaar tegen 16 jarig meisje dat wilde verdienen aan een seks filmpje met een 53-jarige advocaat

 

advocaat1-1_thumb1UTRECHT – De officier van justitie eist 1 jaar jeugddetentie waarvan de helft voorwaardelijk tegen de 16-jarige Yasmina. De officier acht bewezen dat Yasmina met 2 vrienden heeft geprobeerd de 53-jarige Haagse advocaat Tom M. af te persen en af te dreigen. Net als in de zaak van de 2 medeverdachten ziet de officier geen bewijs dat het drietal zich schuldig heeft gemaakt aan ontvoering van de advocaat.

 

advocaat

De advocaat werd in de val gelokt door het meisje. Hij zegt dat hij dacht dat ze ouder was dan 18. Het meisje liet hun vrijpartijen filmen. Ze lokte de advocaat vervolgens naar een parkeerplaats. Daar springen haar 2 medeverdachten in de auto. Ze willen geld zien voor de filmpjes. De advocaat rijdt het groepje naar zijn woonplaats Den Haag.

Daar krijgt hij de tijd om 90.000 euro bij elkaar te zoeken. De advocaat stapte naar de politie. De afpersers werden opgepakt. De 2 medeverdachten kregen al 9 maanden cel en forse werkstraffen. zij hielden vol dat het meisje Yasmina het brein is achter de hele operatie is. De officier wil ook dat Yasmina wordt behandeld. Uitspraak is op 30 mei. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

31 januari 2014 Geen bewijs ontvoering advocaat die ontucht pleegde

7 januari 2014 Over een 53-jarige advocaat die seks heeft met een 16-jarig meisje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.