2 Babymoorden

beautycaseUTRECHT – De rechtbank houdt de zaak tegen de 36-jarige Johanna H. aan. H. wordt beschuldigd van 2 moorden op haar pasgeboren baby´s.  H. is in de gevangeniskliniek in Zwolle gebleven. Ze had geen zin om de regiezitting in haar zaak bij te wonen.

beautycase

H. meldde zich in februari bij de politie. Ze vertelde dat ze in 2002 een baby , die de officier van justitie Topaas noemt in een afgesloten  beauty case heeft gedaan en heeft laten liggen. In 2004 gebeurde iets soortgelijks met baby Acquamarijn, deze baby bleef achter in een vuilniszak.

rapportage

Zowel de advocaat Chris Hesen als het Openbaar Ministerie willen helemaal niets zeggen over de zaak.  Wel wordt duidelijk dat de triple rapportage, van psycholoog, psychiater en reclassering, nog niet klaar is.

Advocaat Hesen doet een verzoek om de zaak achter gesloten deuren te behandelen. Het Openbaar Ministerie verzet zich. De rechtbank wil nog geen beslissing nemen. Pas tijdens de inhoudelijke behandeling op 17 september valt die beslissing.  (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.