Evert K krijgt 5 getuigen van het hof

18871d867695ff9e07285dea3a8e55a7ARNHEM – Het gerechtshof wijst 5 getuigen toe die in de zaak tegen de gevallen  Utrechtse vastgoedbaron Evert K. en zijn boekhouder. K.  kreeg van de rechtbank 1,5 jaar cel na een fraude met factuurtjes van het bedrijf van Jan de Bouvrie.

belastingdienst

De fraude bedragen vielen in het niet in het toenmalige vermogen van K. En de valse factuurtjes hebben hem bij nader inzien veel ellende gekost. De verdediging  richt vooral haar pijlen op de belastingdienst die het onderzoek tegen K. is begonnen. Een nieuwe datum is nog niet bekend. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

6 mei 2014 Hoger Beroep Evert K

4 april 2012 Anderhalf jaar cel voor Evert die het aan niets ontbrak

20 maart 2012 Anderhalf jaar geeist tegen Evert K.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.