Gelijke Satudarah brothers gelijke kappen

satudarahLELYSTAD – De rechtbank legt de 43-jarige Petrus K. 3,5 jaar gevangenisstraf op. Volgens de rechtbank heeft Satudarah lid K. in Almere met 4 clubgenoten een ander lid van hun eigen  motorclub overvallen in diens woning.

Satudarah

De 4 andere motorrijders krijgen 3 jaar cel.  De 5 mannen zetten hun slachtoffer een pistool op zijn hoofd en dreigden zijn vingers af te knippen. Ze namen een Harley Davidson,  een Renault Megane en een telefoon mee als onderpand.

De reden was niet helemaal duidelijk. De verdachten vertelden dat ze nog geld kregen van hun slachtoffer. Het slachtoffer vertelde dat hij gedwongen werd om een hennepplantage te beginnen.

vrijgelaten

De officier had een jaar meer geëist tegen de hoofdverdachte en 3 andere verdachten.  Maar juist de verdachte tegen wie de officier een jaar minder  had geëist, de enige man van het groepje die door de rechtbank is vrijgelaten uit voorarrest, krijgt dezelfde straf als zijn clubgenoten. (andereverhalenuitderehctbank.nl)

lees ook

15 mei 2014 Intern conflict Satudarah eisen tot 4,5 jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.