Vrouw in bewaring na vermissing 80-jarige moeder

Margaretha BrouwerDEN HAAG – De rechter commissaris in Den Haag houdt een 55-jarige vrouw uit Rijnsaterwoude 2 weken binnen in verband met de vermissing van haar  80-jarige moeder, Margaretha Brouwer.

Margaretha Brouwer

Beide vrouwen werden sinds dinsdag 13 mei vermist vanuit hun woonplaats Rijnsaterwoude. De politie startte direct een onderzoek en maakte zich al snel ernstige zorgen om het welzijn van de 80-jarige Margaretha Brouwer.  Een dag na de vermissing is er nog telefonisch contact met de dochter geweest, die op dat moment vermoedelijk in Duitsland verbleef.

Aanhouding

Hoewel sinds 14 mei geen telefonisch contact meer mogelijk was met de vrouwen, kreeg de politie zondag 8 juni zicht op de mogelijke verblijfplaats van de verdachte, waarna zij werd aangehouden. Haar ernstige zieke en demente moeder was daar niet. Wel werd de Volvo aangetroffen waarmee beide vrouwen in mei vertrokken waren.

Zorgelijk

Gezien de zorgelijke gezondheidstoestand waarin de bedlegerige mevrouw Brouwer verkeerde op het moment dat zij verdween, houdt de politie er rekening mee dat zij inmiddels overleden is. Daarnaast kan niet uitgesloten worden dat ook anderen op de hoogte moeten zijn geweest van de verblijfplaats van verdachte en haar moeder. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.