Chloormoord chloor is niet de doodsoorzaak

chlorineLELYSTAD-De rechtbank houdt de zaak tegen de 30-jarige George S. aan. S. wordt ervan beschuldigd dat hij zijn partner de 38-jarige Fred van der Naalt heeft vermoord. Volgens de dagvaarding heeft de moord niets met chloor te maken. Het OM wil bewijzen dat S. de keel van zijn vriend heeft dichtgeknepen.

chloor

Hulpdiensten haalden het stel op 9 maart uit hun woning aan de Kaneelstraat in Almere. In de woning hing zo’n sterke chloorlucht dat ook de hulpverleners bijna geen lucht kregen. Er lagen 2 lichamen. George S. moest naar het ziekenhuis. Zijn vriend was dood.

onderzoek

Inmiddels is S. zover hersteld dat hij op de zitting zijn excuses aanbiedt aan de familie van zijn slachtoffer. Maar hij erkent geen schuld. Volgens zijn advocaat Geert Iem Roos is de doodsoorzaak nog lang niet bekend. Er komt meer onderzoek. De inhoudelijke behandeling is op 23 oktober. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

23 april 2014 Chloorverdachte 2 maanden

26 maart 2014 Chloorverdachte 1 maand

13 maart 2014 Chloorverdachte 2 weken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.