een tbs er die snel naar buiten wil

Oostvaarderskliniek.2UTRECHT – De rechtbank verlengt de tbs van de 33-jarige Roberto D. met 2 jaar. D. bracht precies 7 jaar geleden in Houten zijn vriendin Angela Zwaan met 50 messteken om het leven.

tbs kliniek

D.  kreeg van het gerechtshof 7,5 jaar en tbs met dwangverpleging. Hij is volgens de deskundigen van de Oostvaarderskliniek in Almere op dit moment toe aan zijn eerste baantje buiten buiten. Hij kan als steigerbouwer aan de slag. Dat is snel en positief, concludeert ook de rechtbank.

De officier vroeg om een verlenging met 2 jaar. Advocaat Onno de Jong betoogde dat dit traject best binnen 1 jaar kan worden  gerealiseerd.  Maar de rechtbank neemt het advies van de kliniek over. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

4 juni 2014 Moordenaar Angela Zwaan blijkt een model tbs er

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.