3 Jongens uitspraak

20131210_101739_thumbUTRECHT – De rechtbank veroordeelt de 38-jarige Hendrikus E. uit Veenendaal tot een gevangenisstraf van 10 maanden waarvan 5 voorwaardelijk. Wegens het plegen van ontucht jonger dan 16 jaar oud. De officier van justitie had 20 maanden cel geëist waarvan 10 voorwaardelijk.

advocaat

Advocate Francine den Hertog was van mening dat de rechtbank niet tot een bewezenverklaring kan komen, van de aan verdachte ten laste gelegde feiten, maar zij heeft hierover geen uitdrukkelijk onderbouwd standpunt ingenomen. Aldus het vonnis.  Het hoger beroep dient op 6 oktober. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

4 juni 2014 3 Jongens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.